KÄNNER BARA ATT JAG MÅSTE BLOGGA

Ja, ni ser ju rubriken. Jag har inte bloggat på ett tag nu och bara känner att jag måste.. I helgen har jag ju vart på ju varit på Stockholm internatonal horse show i globen! Jag fick det som sagt i födelsedagspresent.
Vi var där på fredag kväll mellan ungifär 7-11.15. Det var både hoppning, shower, och Anki var där och red vesternridning mm. Det var stort men jag trodde faktiskt att själva "arenan" skulle vara lite större. Men det kanske inte såg så stort ut, för det var inte fullt, men det är ju massa företag som köper men inte får sålt dom själva..
Jag och Moa fick inte så bra platser, vi fick där uppe där man tydligen inte ser så bra. Men vi typ satte oss där nere och fick ganska bra platser.
Men sen när jag skulle ta kort med mig dåliga kamera så funkade den ju typ inte så klart, då jag fick ta med mobilen.
Köpte även ett par ridbyxor rutiga grönaktiga, ett par ridstrumpor och hästgodis. Tänkte att jag kunde köpa en grimma till Chanel som jag ska hyra under vintern, men jag kom på att jag redan har en.
Ska vara lucia på 4h! :) Man fick anmäla sig och sen fick dom i stallet rösta på en. Så blev jag :D
Ska åka häst & vagn med Peggy!
Juste, var och red igår! Det blev Seldon seen Mr fello, även kallad Kompis ♥ Red i en polo, två tjocka tröjor och en jacka! Men det gick bra!
Nej, jag har mer att berätta men det får bli en annan gång! Bilder från globen kommer!
Ha det bäst flodhäst! ♥

Kategorier


Arkiv



RSS 2.0